Badmintonclub Weert ’67 neemt cheque Weerter Sportakkoord in ontvangst

Badmintonclub Weert ´67 mocht een cheque van het Weerter Sportakkoord in ontvangst nemen. Vanuit het Sportakkoord Weert hebben ze net als andere deelnemende verenigingen de mogelijk gekregen om in 2022 een sportcheque ter waarde van €250,- aan te vragen. Natuurlijk moest je wel een doel hebben waar ze het geld aan uit gingen geven, dit kon van alles zijn.

In het begin van het sportseizoen is onze jeugdcommissie een keer aangesloten bij een bestuursvergadering om de plannen voor seizoen 2022-2023 door te spreken. Daarbij kwam ter sprake dat het ze leuk leek om een blacklight badmintontoernooi te organiseren maar dat het huren van de verlichting daarvoor erg duur was. Het bestuur van BC Weert’67 vond het wel een erg leuk idee en daarom besloten ze een handje te helpen door de sportcheque aan te vragen om de activiteit mede mogelijk te maken. Zo gezegd, zo gedaan en eind januari hebben ze samen met alle aanwezige leden de cheque in ontvangst mogen nemen.

Lijkt het je ook leuk om een keer te komen badmintonnen? Ze zijn een badminton vereniging voor alle leeftijden en niveaus, dus jeugd, senioren, competitiespelers en oud competitiespelers. Ze spelen iedere woensdag- en vrijdagavond in Sporthal Boshoven. Je kunt dan deelnemen aan trainingen of vrij spelen, afhankelijk van in welke groep je hoort en je je thuis voelt.

Naast sportiviteit houden ze ook van gezelligheid. Buiten de gebruikelijke badmintonwedstrijden en trainingen worden er ook geregeld ander activiteiten georganiseerd voor zowel jeugdleden als senioren. En binnenkort zal er dus een super leuk blacklight toernooi georganiseerd worden.

Ben je ook nieuwsgierig geworden, kijk eens op de website www.bcweert67.nl en meld je aan voor “keertje proberen”.