Sfeerimpressie Winterconcert Manoeuvre in Theater de Huiskamer

In een goed gevuld Theater de Huiskamer vond zondag het winterconcert van Manoeuvre plaats.

Manoeuvre gaf het concert samen met zangroep Sezako | Sevenums Zang Koor. Samen brachten ze populaire muziek met veel aandacht voor beweging. Het aanwezige publiek genoot en luisterde aandachtig naar de muziek die ten gehore werd gebracht.

Manoeuvre is in 1992 ontstaan uit een vriendengroep van 5 mannen. Al snel nam het ledenaantal toe. Deze zijn onderverdeeld in vier stemgroepen. Mooi zingen is belangrijk, maar plezier in het zingen misschien nog wel meer.

Het repertoire is anders dan anders. Veel liedjes worden ook gezongen met een “kwinkslag”, soms is het zelfs cabaretesk te noemen. De mannen zingen onder de professionele muzikale leiding van Noël Seerden.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel