Wintereditie van ‘het frietje’ voor Weerter Minima Groep

Februari, de winter is halverwege, de kosten rijzen de pan uit en veel ruimte voor iets extra’s zit er niet in. Precies dát dachten Jos en Saskia van Snackpoint Kieëntj ook. Ze namen contact met de Weerter Minima Groep op, om hen verrassen met deze wintereditie van “friet op het plein”.

Woensdag was het dan zover. Zo’n 45 mensen hebben genoten van een heerlijke zak friet mét en een lekkere snack. Na het ophalen van het ticket kon men kiezen om, of bij Snackpoint of thuis of gewoon gezellig bij de ontmoetingsruimte van de Weerter Minima Groep te genieten van de feestmaaltijd. De meeste mensen kozen voor de gezellige ontmoetingsruimte.

Elke woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur ben je welkom voor een heerlijk kopje koffie of thee en een gezellig gesprek bij de aanschuiftafel in het Keenterhart. Op maandagmiddag ben je in buurthuis Fatima welkom van 13.30 uur tot 15.00 uur ingang Wilhelminastraat 64.