Getuigen gezocht van aanrijding

WdG+ Zoekertjes Reageer 1 min. leestijd
Foto via Pixabay

Maandag 6 februari tussen 10.45-11.30 uur is er een aanrijding geweest tussen een (bestel)bus en een fietser. De fietser was afkomstig van de atletiekbaan in Weert en op de fiets onderweg naar Nederweert. De exacte locatie van de aanrijding is niet bekend. 

De bestuurder van de bestelbus heeft de fietser nog naar Nederweert gebracht en bij omgeving Gemeentehuis (Geenestraat/Loverstraat) afgezet. Helaas zijn er geen gegevens bekend.ย  Heb je iets gezien of ken of ben jij de bestuurder van deze bestelbus, neem dan aub even contact op met de familie op via 0623123717 ofย [email protected].

๐Ÿ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

๐Ÿ“ฐ Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?ย Schrijf je gratis in.

๐Ÿ• Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie