Kepel Gootgemootj en Weerter Stadsbrouwerij brouwen ‘Laeve inne brawweri-j’

Kepel Gootgemootj heeft in samenwerking met de Weerter Stadsbrouwerij een eigen bier gebrouwen onder de toepasselijke naam: ‘Laeve inne brawweri-j’.

Presentatie

Op zondagmiddag 12 februari zal dit speciale biertje gepresenteerd worden in het Proeflokaal van de Weerter Stadsbrouwerij. Tussen 14.00 en 18.00 uur vindt er een gezellige middag plaats waar iedereen bij aanwezig kan zijn. Uiteraard met vastelaovendjstemmingsmuziek.

Rogstaekers Vorst Jasper en Preens Paul I zullen die middag de op de Revue Gootgemootj aangeboden tegoedbon in komen wisselen voor een speciaal pakket ‘Laeve inne Brawweri-j’.

Bestellen

Tijdens deze middag kan het speciale bier geproefd, maar ook gekocht worden in een speciale verpakking. Uiteraard kan het speciale pakket ook besteld worden via leden van de kepel of via [email protected]. Ga voor meer informatie naar www.gootgemootj.nl.