Jeugdboerengezelschap 2023 van V.V. De Brökwagters

Algemeen Vastelaovendj Reageer 3 min. leestijd

Op 3 februari j.l. werd tijdens het altijd gezellige jeugdboerenbal in het Brökwagterspelieës het jeugdboerengezelschap 2023 bekend gemaakt. Dit jaar kwam de eer toe aan bruidengom Stan Daems, bruid Hilde Dreissen met hun getuigen Casper Hermans en Lila Koprowska.

Bruidspaar

Stan Daems is 11 jaar oud en zit in groep 8 van OBS De Uitkijktoren. Hij is een zoon van Mark Daems en Nicole Janssen én grote broer van Thom. Een sportieve jongen, die Stan. Hij voetbalt bij FC Oda in team JO12-1, tennist bij TC Boshoven en staat in de winter graag op de ski’s. Na schooltijd is hij bijna dagelijks buiten te vinden met zijn vrienden, natuurlijk op het vertrouwde Boshoven.

Hilde Dreissen is ook 11 jaar oud en zit, net als haar bruidegom, in groep 8 van OBS de Uitkijktoren. Samen met haar jongere broertje Steef en haar ouders Mante Dreissen en Mireille Indemans woont ze op Laarveld. In haar vrije tijd speelt Hilde hockey in de meiden D van HV Weert en is ze graag creatief bezig. Haar meest recente hobby is genieten van live muziek, het liefst op festivals waar ze er al een paar van bezocht heeft samen met haar ouders. Een feestje vieren is Hilde wel toevertrouwd.

Getuigen

De 11-jarige Casper Hermans woont samen met zijn ouders William Hermans en Kim Hermans-Bastian op Boshoven. Casper zit in Groep 8 van de Odaschool. Hij is dol op voetbal, gamen en zijn konijn. Vastelaovendj vieren is hem met de paplepel ingegoten door zijn ouders én opa en oma.

Lila Koprowska is 11 jaar en woont met haar ouders Robert en Beata Koprowska op Boshoven. Op haar 5e is Lila vanuit Polen naar Weert verhuisd. Ze zit in groep 8 van OBS de Uitkijktoren. In haar vrije tijd doet ze aan dansen en turnen. Deze energieke, grappige en sympathieke meid houdt wel van een carnavalsfeestje vieren.   

Nadat het gezelschap bekend was gemaakt, werd het bruidspaar, met toestemming van de getuigen, door Jeugdprins Len I in de onecht verbonden. Na de receptie is er nog enkele uurtjes behoorlijk gefeest.

Met dank aan Bart Bloemwerken voor het beschikbaar stellen van het bruidsboeket en de corsages en Bakker Vries voor de krentenmik. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie