Kinderen denken mee over de koers van onderwijsstichting MeerderWeert

Dertig kinderen van de 15 MeerderWeert-scholen mochten gisteren meedenken over de koers van de stichting voor de komende vier jaren.

Koers ontwikkelen

Onder begeleiding van Start2Create werden door middel van diverse creatieve werkvormen onderwerpen opgehaald die de kinderen erg belangrijk vinden voor de MeerderWeert-scholen.

De sessie met de leerlingen is de vierde sessie die MeerderWeert gehouden heeft in de beeldvormingsfase die voorafgaat aan het ontwikkelen van de koers voor de komende jaren.

De eerste sessie werd op 6 december jl. gehouden met alle MeerderWeert-medewerkers. De tweede sessie was op 7 februari jl. met alle samenwerkingspartners zoals ouders, gemeenten, kinderopvang en voortgezet onderwijs.

De derde sessie – met de beleidsmedewerkers – en de vierde sessie – met de kinderen dus – werden beiden op 27 februari gehouden.

Verslaggeving

Na afloop kregen de kinderen allemaal een MeerderWeert-‘goodiebag’ mee als bedankje voor hun deelname. Ook ontvangen ze een verslag van de bijeenkomst.

Van alle bijeenkomsten zijn verslagen gemaakt. Deze verslagen vormen de basis voor de te ontwikkelen koers van MeerderWeert.