Moeësdiêk prins 2023: Rick Aquarius

Vanavond is tijdens het wederom zeer gezellige Moeësdiêkbal Rick Aquarius uitgeroepen tot prins Rick I van DESM. De 35-jarige prins is geboren in Sri Lanka maar getogen in Weert. Hij is geen onbekende in het carnavalswereldje.

Hij heeft in de jeugdraad van de Vêrkusköp gezeten, is getuige bij het boerenbal van de Rogstaekers geweest en heeft het liedjesvestival van de Rogstaekers gewonnen met het liedje Retteketet. Ook is hij een aantal jaren lid geweest van VV Neet te Kloppe (nummer 62 in de grote Rogstaekers optocht).

Bij DESM is Rick op donderdag trainer van het 3e t/m 6e en op zondag coach van het 3e. Ook is hij af en toe scheidsrechter bij jeugdwedstrijden. 

Zijn adjudanten zijn: Job van Holstein, Kris Lenaers en Luuc Vleeshouwers. Hij heeft de order van ’t trainingshesje ingesteld. Hij zal deze Vastelaovendj de Moeësdiêk voorgaan onder zijn devies: Retteketet Boem Paaf, Moeësdiêk Alaaf!