Boerenbruidspaar van Boshoven: Ingrid van den Kerkhof en Luuk Hermans

Op 9 februari werd in het Brökwagterskefee Aod Bosseve, onder aanwezigheid van een groot aantal netjes geklede boeren, het boerenbruidspaar en hun gezelschap bekend gemaakt. Het nieuwe boerengezelschap van V.V. de Brökwagters wordt hier aan je voorgesteld.

Boerenbruidspaar

Voor het boerenbruidspaar van 2023 was de keuze gevallen op: Ingrid van den Kerkhof en Luuk Hermans. Het fantastische bruidspaar werd bijgestaan door de ouders van de bruid te weten, Margriet Janssen-Petit en Loek Burger en de ouders van de bruidegom, te weten, Janine Niezing en Ruud Kusters. De getuigen waren: Irene Schreven en Marlon de Mey.

Ingrid van den Kerkhof is 27 lentes jong en geboren en getogen op Bosseve. Ze is een dochter van Marion en Jack van den Kerkhof. Ze is werkzaam op de P.A.A.Z.-afdeling in Roermond. Deze sportieve bruid houdt van borrelen, los gaan op muziek en genieten van het leven.

Luuk Hermans is 24 lentes jong. Hij is een zoon van Mark van Mientje van Sjiemkus Sjef van Tienes van Kanderiekske en van Anky van Nel van ketels Lei. Geboren op Molenakker en nu woonachtig in de binnenstad. Luuk is na zijn opleiding in ICT in Eindhoven gaan werken. Hij is al lang lid bij Scouting Hubovra. Vastelaovendj vieren zit er al van jongs af aan in. Hij is inmiddels lid van V.V. de Rogstaekers.

Moeder van de bruid

Margriet Janssen-Petit, geboren op de Biest, woont inmiddels al meer dan 35 jaar op Bosseve. Ze is de trotse moeder van drie kinderen en trotse oma van zeven kleinkinderen. Als hobby wandelt of fietst ze graag met vrienden. Ze heeft jarenlang in de jeugdbegeleiding en bij de dames van de Raad van Elf van V.V. de Brökwagters gezeten.

Vader van de bruid

Loek Burger, oorspronkelijk afkomstig uit Haelen. Met een kleine omweg via Stramproy is hij door de liefde op Bosseve terecht gekomen. Hij is trotse vader van drie kinderen en twee bonuskinderen en werkt bij Frencken B.V. Vastelaovendj is voor Loek gezelligheid, daarom is hij er graag bij. Hij gaat graag op vakantie, op stap of naar een leuk concert.

Moeder van de bruidegom

Janine Niezing is geboren in het hoge noorden. Deze Drentse was tot 2003 nog niet met vastelaovendj in contact gekomen en sindsdien is ze op Bosseve te vinden. Ze is lid van V.V. de Kuitbókse. Ze werkt als business controller bij de gemeente Eindhoven. Deze sportieve dame sport veel en houdt van borrelen, op stap gaan, concerten bezoeken en op vakantie gaan.

Vader van de bruidegom

Ruud Kusters is geboren als een “Vêrkusköp” op Keent. Hij is in het dagelijks leven werkzaam als K.A.M. medewerker. Vastelaovendj vieren doet hij graag, hij is er dan ook altijd bij. Verder gaat Ruud graag op stap.

Getuige van de bruid

Irene Schreven is 31 jaar oud en geboren op de Tobbersdijk. Ze is een dochter van Giel en Betsie Schreven. Na haar studie rechten is ze nu werkzaam als advocaat. Sinds 2021 is ze weer terug op Bosseve komen wonen. In haar vrije tijd handbalt ze bij dames 2 van Rapiditas, gaat ze graag  op stap en houdt ze van shoppen en op vakantie gaan. Vastelaovendj vieren vindt ze fantastisch.

Getuige van de bruidegom

Marlon de Mey is 4 x 11 jaar en geboren op Aruba. Hij is een zoon van John en Mirta de Mey. Toen hij 7 jaar oud was is hij verhuisd naar Bosseve. Als ondernemer zit hij met plezier op de daken van zijn klanten. In zijn vrije tijd luistert hij graag muziek, doet hij aan vissen en drinkt hij graag een biertje.

Feestelijkheden

Nadat het bruidspaar onofficieel was verloofd, vertrok het gezelschap in stoet onder begeleiding van de dorstlustige hoogheid, vorst, raad van elf en de Brökwagterskapel naar het Brökwagterspeliês Zaal Don Bosco.

In Oôs Brökwagterspeliês werd het kersverse paar door onze buitengewone ambtenaar van de buitengewone dienst en Preens Roel I  in de onecht verbonden. De bezoekers genoten van de overheerlijke boôre lekkernijen. Na de drukke receptie en een geweldige serenade aan het bruidspaar, die ieder jaar verzorgd wordt door onze eigen Brökwagters kapel, genoten de mensen van een geweldige avond. Het gezellige feest ging door tot in de kleine uurtjes…

Ingrid, Luuk en alle leden van het gezelschap 2023, namens de Brökwagters,
Dânke, Dânke, Dânke.