Nieuwe fietskaart Noord- en Midden-Limburg beschikbaar

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Fietsers opgelet! Er is een nieuwe, handzame fietskaart van Noord- en Midden Limburg verkrijgbaar, inclusief het aangrenzende Duitse, Belgische en Brabantse fietsknooppuntennetwerk.

De kaart biedt een scala aan mogelijkheden voor fietsers om hun eigen route te plannen. De nieuwe fietskaart is een must-have voor elke fietser. Of je nu op zoek bent naar een rustige fietstocht over het platteland, een uitdagende mountainbikeroute of een schilderachtige route langs de Maas, deze kaart biedt voor elk wat wils. Met het handige knooppuntensysteem kun je gemakkelijk je eigen route samenstellen en genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Naast het Noord- en Midden-Limburgse traject van de Internationale Maasfietsroute staan ook ondernemers aangesloten bij Fietsers Welkom en de VVV’s in de regio op de kaart. Fietsers kunnen de kaart aanschaffen bij lokale VVV’s, diverse ondernemers in de regio en bestellen via www.webshophartvanlimburg.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie