Oefenwedstrijd BAL tegen Croonen Lommel

Foto door Jos van Moorsel

Lommel speelt in de Top Division Men 1 in België, één niveau lager dan de BNXT league. De mannen van BAL begonnen op 9 februari voortvarend aan de wedstrijd met een snel spel, mooie combinaties en het eerste kwart al zes driepunters waarvan vier van Neil Masnic.

In het tweede kwart vielen de driepunters wederom en ditmaal was het Revelinio Tholel die het netje van afstand wist te vinden. Tel daar de mooie combinaties en assist voor de tweepunters bij op en je ziet een ruststand van 65-28 op het scorebord.

In het derde en vierde kwart vielen niet alle driepunters, maar dat werd goedgemaakt door het aantal field goals. Coach Radenko zette de jongere spelers in zodat zij ook wedstrijdervaring op konden doen. Eindstand van de wedstrijd: 113-64.