Praatje Warm Wonen in Weert: Veilig de winter door

Plaats een reactie

De vrijwilligers Karin Willemse en Bert Gitmans van de Brandweer Limburg-Noord vertellen op donderdagavond 16 februari vanaf 19.30 uur hoe je Veilig de winter door kunt komen. Dit gebeurt tijdens een interactieve bijeenkomst in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert.

Koolmonoxidevergiftiging en brand

Stoken met hout, olie, kaarsen en andere alternatieve manieren om het huis te verwarmen, verhogen het risico op koolmonoxide en brand. Reden voor Brandweer Nederland om dit nu extra onder de aandacht te brengen.

Ook tijdens dit stookseizoen zijn er voorbeelden van koolmonoxidevergiftiging om ons heen te zien. Daarom is het van groot belang dat mensen op de hoogte zijn van het gevaar van deze sluipmoordenaar en dat ze weten wat ze moeten doen om op een veilige manier hun woning te verwarmen.

Woning effectief verwarmen

Een woning effectief verwarmen is goed voor zowel de gezondheid als het energieverbruik. Zo kun je met eenvoudige middelen en maatregelen je eigen woning veiliger maken en kom je op een verantwoorde manier warm de winter door.

Wil je het stookseizoen veilig doorkomen? Ga dan op 16 februari naar de Warm Wonen Winkel voor het praatje van de Brandweer Limburg-Noord. Aanmelden kan via www.warmwoneninweert.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie