Nieuw kunstwerk onder de Boshoverbrug

Afgelopen week verrees er een nieuw kunstwerk onder de Boshoverbrug. Op de legale graffitiplek werkten de Weerter kunstenaar Gart Smits en de Budelse Jasper Briks samen met twee Antwerpse collega’s drie dagen aan een indrukwekkende muurschildering.

Weerters Echte

“Normaal gesproken komt men hier één dag werken, maar wij wilden een echte samenwerking neerzetten, zoals dat ook vaak gebeurt op ons graffitifestival ‘Weerters Echte'”, aldus Jasper Briks. Dit festival vond voor het eerst plaats in 2018 en momenteel is de organisatie bezig met de komende editie, die naar eigen zeggen hopelijk op dezelfde locatie plaats zal vinden.

Dankbaar werk

De makers van het kersverse kunstwerk onder de Boshoverbrug hebben in ieder geval al aardig wat leuke reacties gekregen. Daar zijn ze dankbaar voor, want ze maken graag iets moois dat anderen gratis kunnen bekijken. Ga voor meer impressies van het werk van de Weerter en Budelse kunstenaars naar hun Instagram-pagina’s @gartsmits en @brikkiebriks.