Prinsen uit de regio maken er één groot feest van in Tungelroy

In het feestpaleis van De Bokkeriejers uit Tungelroy vond afgelopen vrijdag het prinsentreffen plaats, waar maar liefst zestien prinsen met hun gevolg aanwezig waren. Het was echt dé avond voor de prinsen; zij werden stuk voor stuk gepresenteerd en hebben er met zijn allen één groot feest van gemaakt.

Na de opening door burgemeester Vlecken gingen de naar Tungelroy meegereisde boerenkapellen de strijd met elkaar aan in de Boerenkapellenbattle. De sfeer zat er meteen goed in en de vooraf geboekte, maar ook spontaan door de prinsen aangedragen artiesten, zorgden voor een goedgevuld podium. Het was weer overduidelijk dat het prinsentreffen staat voor verbroedering tussen de Vasteloavendjverenigingen uit de regio. Het bijgevoegde ‘prînsetreffe beukske’ is het aandenken dat iedereen hopelijk nog vele jaren zal helpen bij het ophalen van mooie herinneringen.

De viering van het 5×11 jarig jubileum van De Bokkeriejers is dus in volle gang. De Bokkeriejers nodigen daarom iedereen uit voor de jubileumfeestavond op vrijdag 10 februari, waarmee het aanstaande feestweekend afgetrapt wordt. Dit belooft opnieuw een prachtige avond te worden in hetzelfde feestpaleis, met de topband “Balloon” die vele meezingers ten gehore zal brengen en daarnaast gegarandeerd feest met “Big Benny”. Ga voor meer informatie en de ticketverkoop naar de website of Facebookpagina van De Bokkeriejers.

Bekijk voor een sfeerimpressie van het prinsentreffen de foto’s (door Thieu Nielissen).