Samenfonds Weert verruimt aanvragen donaties

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Het Samenfonds in Weert is een goede doelenorganisatie die sinds 2015 € 300.000 heeft geschonken aan 180 vrijwilligersinitiatieven in Weert. Het Samenfonds verkrijgt haar middelen door het inzamelen en verkopen van tweedehands textiel en speelgoed in de Sponsorwinkel. Doordat de verkoop tijdens de coronaperiode stilviel waren de inkomsten nagenoeg opgedroogd. Het afgelopen jaar heeft zich dit echter hersteld, waardoor er weer meer sponsoraanvragen kunnen worden gehonoreerd. Ook is het maximale sponsorbedrag verruimd.

Sponsorwinkel

Het Samenfonds is een initiatief van de Sponsorwinkel Weert. De stichting Sponsorwinkel neemt de aanvragen in behandeling. Op de website van de Sponsorwinkel, onder het menu ‘Samenfonds aanvragen’, staan de criteria en kan een aanvraag ingediend worden.

Samenfonds ondersteunen

Je ondersteunt het werk van het Samenfonds door het inleveren van gebruikt textiel, schoeisel en speelgoed of door aankopen te doen in de Sponsorwinkel. 

Je vindt ’t in de Sponsorwinkel tijdens de openingstijden: 

  • Kleding: dinsdag t/m vrijdag van 13:00-16:30 uur en zaterdag van 9:00-13:00 uur;
  • Speelgoed: donderdag en vrijdag van 13:00-16:30 uur en zaterdag van 9:00-13:00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie