Toko Bharu in Muntpassage zoekt overnamekandidaat

Na bijna 30 jaar exploitatie wordt de goed bekend staande Toko Bharu in de Muntpassage ter overname aangeboden.
 
Toko Bharu is een begrip in Weert en omstreken en is gelegen in een commerciële unit van 76 m² in de recent gerenoveerde overdekte winkelcentrum. Al decennia lang kunnen liefhebbers hier terecht voor zowel de fijnste Aziatische producten alsook voor authentieke, huisgemaakte gerechten en snacks. Op de menukaart van het restaurantgedeelte staan diverse ambachtelijk bereide gerechten vermeld, maar het is tevens mogelijk om zelf een afhaalmaaltijd samen te stellen door een keuze te maken uit de vele koelvitrinegerechten, welke dagelijks vers worden bereid.

De huidige eigenaren zijn voornemens hun bedrijfsactiviteiten over te dragen naar een geschikte overnamekandidaat die de toko met net zoveel ambitie en passie wil voort zetten, zo meldt Saelmans Bedrijfsmakelaardij. Je kan bij deze makelaar terecht als je interesse hebt als overnamekandidaat.