Veiligheidswaarschuwing: AH Tijger volkoren heel en half ovenvers

Foto via Albert Heijn

Albert Heijn heeft besloten de AH Tijger volkoren heel en half ovenvers met verpakkingsdatum t/m 2-2-2023 per direct uit de winkels terug te halen. De AH Tijger volkoren heel en half ovenvers bevatten mogelijk stukjes kunststof.

Het gaat om de AH Tijger volkoren heel en half die in een Albert Heijn-winkel verkrijgbaar waren. AH Tijger volkoren heel en half die online zijn gekocht, komen uit een andere bakkerij en worden dus niet geraakt door deze terughaalactie.

Klanten wordt dringend verzocht de producten met deze verpakkingsdatum niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug. Het gaat om de AH Tijger volkoren heel en half ovenvers verpakt in blanco broodzakken. Andere broden kunnen gewoon geconsumeerd worden.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn: www.ah.nl/klantenservice.