Veiligheidswaarschuwing: drie varianten AH borreldips

Waarschuwingen WdG+ Reageer 1 min. leestijd
Foto via Albert Heijn

Albert Heijn heeft besloten drie borreldips van het eigen merk per direct uit de winkels te halen. Het gaat om de AH trio saus (honing-mosterdsaus, tartaarsaus en pestomayonaise) met houdbaarheidsdatum 10-03-2023, de AH spread en dips groene pesto met de houdbaarheidsdatum 10-03-2023 en de AH hummus pesto met de houdbaarheidsdatum 09-03-2023. Deze drie producten bevatten mogelijk pinda’s en dit staat niet vermeld op de verpakking.

Klanten met een allergie voor pinda’s worden dringend verzocht bovengenoemde producten niet te consumeren. Zij kunnen de producten terugbrengen naar een Albert Heijn-winkel. Bij inlevering wordt het aankoopbedrag vergoed. Klanten die geen allergie hebben voor pinda’s kunnen de dips gerust eten.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de Klantenservice van Albert Heijn: www.ah.nl/klantenservice. Klanten die het product online hebben gekocht, kunnen dit formulier invullen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie