Vivace viert de lente met Venrays Mannenkoor

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Weerter Gemengd Koor Vivace heeft alle reden om uitbundig van zich te laten horen. Na een lange periode van stilte en een wat teruglopend ledental, beide als gevolg van corona, is het koor terug op volle sterkte met een nog steeds groeiend aantal leden!

Sinds oktober 2022 staat het koor onder de enthousiaste leiding van Ron Hanssen, die zijn sporen heeft verdiend in de Limburgse korenwereld. Hij staat er garant voor dat er goed maar vooral ook met plezier gezongen wordt.

De lente in

Op 19 maart om 14.30 uur zal in de Paterskerk in Weert dan ook de lente ingezongen worden! De Nederlandse kampioenen van het Venrays Mannenkoor, eveneens onder leiding van Ron Hanssen, hebben enthousiast aangeboden om het feest compleet te maken. Met hun alom bekende en gewaardeerde manier van optreden zijn zij niet alleen een lust voor het oor, maar zorgen zij er ook voor dat het oog niets tekort komt.

Venrays Mannenkoor

Het Venrays Mannenkoor staat er om bekend het beste uit zichzelf te willen halen en met een heel gevarieerd repertoire optredens te verzorgen die passen bij het publiek. Hierbij gaat het koor de uitdaging van een moeilijk werk niet uit de weg, al staat het plezier in zingen wel voorop!

Het koor werd opgericht in 1909 en telt ruim tachtig zangers. In 2014 werd het Venrays Mannenkoor (VMK) Nederlands kampioen van alle A-mannenkoren. Het repertoire omvat werken uit de hele muziekgeschiedenis, op profaan en religieus gebied, van klassiek tot pop in een groot aantal verschillende talen. Het koor voert dit repertoire uit zonder gebruik te maken van partituren en staat bekend om zijn levendige presentatie.

Praktische informatie

  • Wie: Weerter Gemengd Koor Vivace en het Venrays Mannenkoor
  • Wanneer: zondag 19 maart om 14.30 uur
  • Waar: Paterskerk, Biest 43 in Weert
  • Kaartjes zijn voor € 9,50 per stuk verkrijgbaar aan de kassa of via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie