Nieuwe Italiaanse takeaway in Weert

Foto via Depositphotos (JuliaMikhaylova)

Nadat vorig jaar de deuren sloten van zowel Porta Mosa als Pasticcio bleef er in Weert slechts één Italiaans restaurant over: Da Simone. Vanaf 1 maart komt daar echter deels verandering in, want dan zal chef Mark Horsten onder de naam Mr. Gusto van woensdag t/m vrijdag de Italiaanse keuken induiken om pizza’s, lasagnes, pasta bowls en nog veel meer lekkers te maken om thuis van te smullen.

Mr. Gusto

Chef Mark Horsten is geen onbekende in het Weerterland. Menigeen heeft zijn creaties al eens geproefd via Messcherp Catering of De Stadskantien. En vanaf volgende week komt daar dus ook Mr. Gusto bij. Uitsluitend voor thuis, dat dan weer wel. Maar wel zo handig voor als je even geen zin hebt om te koken na je werk of als je het weekend goed van start wilt gaan met een gezonde maaltijd met veel verse groentes, zo is te lezen op de Facebook-pagina van de binnenkort te openen Italiaanse takeaway.

Beekstraat

Voor een overheerlijke pasta met kip en pesto of een lekker stukje lasagne met gerookte zalm hoef je de deur vanaf volgende week dus niet meer uit. Al kan het wel, want je kunt je bestelling ook zelf afhalen in de Beekstraat. En mocht je toch liever op locatie aanschuiven voor een Italiaanse avond, dan kun je nog altijd een paar deuren verderop terecht, bij Da Simone.