VVN Weert organiseert weer een caravan veiligheid onderzoek

Op zaterdag 1 april 2023 is er weer een mogelijkheid om jouw caravan en/of vouwwagen op veiligheid te laten onderzoeken. Campers wordt niet gekeurd, die dien je in een erkende garage of camperzaak te laten keuren.

De organisatie is in handen van Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Weert. Aan het onderzoek wordt medewerking verleend door Rijksdienst Wegverkeer Venlo, Peter Stultiëns banden en Brandweer Limburg-Noord.

Het onderzoek omvat de gehele techniek van het voertuig. Dat is inclusief gasinstallatie, banden, de elektrische installatie en de toestand van het constructie. Het onderzoek zal plaatsvinden op het terrein van Van Tilburg-Bastianen (voorheen Allers Bedrijfswagens / DAF garage) aan de Marconilaan 20 op bedrijventerrein Kampershoek in Weert.

De kosten voor het caravan veiligheid onderzoek bedragen 10 euro voor leden van Veilig Verkeer Nederland en 20 euro voor niet leden. Iedereen die lid wil worden kan zich opgeven via vvn.nl.

Voor het aanmelden van jouw caravan en/of vouwwagen kun je terecht bij Wil Niessen. Bellen kan naar 06-21612750 of mail naar [email protected].