Wedstrijdverslag Rapiditas Weert – Volendam

Fotograaf: Frank Blom

In een bomvolle sporthal Aan de Bron ontving woensdagavond Rapiditas tegenstander Volendam in de strijd voor een plekje bij de laatste acht voor de beker. Veel supporters kwamen de ploeg uit Weert aanmoedigen.

De heren van Rapiditas gingen goed van start mede door een paar goede reddingen van de keeper. De eerste 10 minuten blijven ze goed bij tot een stand van 3-5. Daarna liep Volendam verder uit. Je zag het verschil in trainingsuren. Met een stand van 10-21 gingen de heren de rust in.

Het eerste deel van de tweede helft blijft het verschil gelijk en krijgt Volendam niet de kans om verder uit te lopen (18-28). De mannen van Rapiditas maken er geen gemakkelijke wedstrijd van voor de gasten uit Volendam. Maar uiteindelijk gaat Volendam door in de bekercompetitie met een eindstand van 20-33.

De Heren 1 van Rapiditas gaat zich nu richten op de competitie met komende zaterdag alweer een spannende wedstrijd tegen DWS die één plekje onder Rapiditas staat. Publiek is weer welkom in sporthal Aan de Bron om 20.30 uur. De toegang is gratis.