Aanhoudingen na spoor van vernielingen en inbraken meerdere auto’s

112 Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd
Een van de vernielde auto's

Meerdere auto’s moesten het in de nacht van vrijdag op zaterdag ontgelden in het centrum van Weert. Autoruiten werden ingeslagen en uit verschillende voertuigen werden goederen ontvreemd. De politie heeft inmiddels twee verdachten aangehouden en zoekt mogelijke gedupeerden.

Bij zeker twaalf auto’s die geparkeerd stonden aan de Sint Servatiusstraat, Sint Antoniusstraat, Sint Hubertusstraat, Sint Paulusstraat en de Sint Jorisstraat, hebben de vandalen en inbrekers toegeslagen. Eén verdachte kon vannacht op heterdaad aangehouden worden. Een tweede verdachte werd vanochtend aangehouden op het treinstation van Weert, aldus de politie via social media.

Het onderzoek is nog in volle gang. Het is echter nog onbekend waar nog meer is ingebroken en wat er precies is buitgemaakt door de dader(s). Gedupeerden, maar ook mensen die wellicht meer informatie of camerabeelden hebben, vraagt de politie om contact op te nemen via het nummer 0900-8844.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie