Rommel- en vrijmarkt in Grathem op 23 april

Algemeen Uitgaan Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Grathem – Op zondag 23 april 2023 organiseert Schutterij Sint Severinus Grathem de traditionele rommel- en vrijmarkt.

Van 11.00 tot 16.00 uur zijn koopjesjagers, ‘gezellige-rondneuzers’, curiosa-verzamelaars, veilingliefhebbers en alle andere belangstellenden van harte welkom aan de Sportlaan 5 te Grathem. De entree bedraagt 2 euro.

Een dag eerder, op zaterdag 22 april, maken ze de even traditionele rondgang door Grathem om geschikte, verkoopbare en makkelijk te vervoeren spullen op te halen. Denk daarbij aan huishoudelijke artikelen, speelgoed, elektrische apparaten en boeken.

Milieugevaarlijke stoffen, grote meubelstukken, koelkasten en diepvriezers kunnen ze niet meenemen. Ze zullen binnenkort een flyer met extra informatie over hoe je je spullen het best kan aanbieden huis-aan-huis in Grathem verspreiden. Of kijk op de website als je de flyer alvast digitaal wenst te bekijken.

Mensen die een plek op de vrijmarkt wensen, kunnen zich opgeven via [email protected] De prijzen voor de verhuur van de marktkramen blijven ongewijzigd.

  • Een hele kraam, met een lengte van 4 meter inclusief dakzeil, kost €20,00
  • Een halve kraam, met een lengte van 2 meter inclusief dakzeil, kost €12,50

De rommel- en vrijmarkt wordt georganiseerd door Schutterij St. Severinus Grathem, de opbrengsten van de rommelmarkt zijn ten behoeve van onze schutterij.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie