Aanmeldingen voor Kivabola zijn geopend

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Al vele jaren maken ze er met kindervakantiewerk Boshoven – Laar een feestje van. Dit jaar zal Kivabola plaatsvinden van maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus. In deze week gaan we te gekken dingen doen zoals zwemmen, een sport- en spellendag, een vossenjacht en natuurlijk prachtige optredens op de woensdagavond. Groep 8 mag zelfs een toffe nacht mee op kamp. 

De Kivabola week van 2023 zal volledig gehuld zijn in het thema: zomercarnaval. Deze week maken ze natuurlijk niet alleen zo gezellig. Dat doen ze samen met de enthousiaste leiding en natuurlijk alle kinderen.

De aanmeldingen van Kivabola zijn geopend t/m zondag 19 maart. Ouders kunnen de kinderen van groep 3 t/m 8 aanmelden via de website www.kivabola.nl. Bij Kivabola hopen ze jullie allemaal in de Kivabola week te zien om er samen een feestje van te maken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie