Bands kunnen zich inschrijven voor Soulex Battle of the Bands in Budel

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Pixabay

Budel – Op zaterdag 29 april a.s. organiseert MV Soulex een Battle of the Bands, voorheen bekend als het Soulex Open Podium.

Voor deze avond is de organisatie nog op zoek naar bands of andere muzikale acts. Tijdens deze wedstrijd, waarbij de deelnemers ieder een half uur podiumtijd krijgen, wordt gestreden voor de Soulex Wisseltrofee en studiotijd voor een demo opname bij Artiztic Sound te Hapert.

Informatie rondom inschrijven is te vinden op www.soulex.nl of kan opgevraagd worden per mail via [email protected]. Inschrijven kan nog tot en met 19 maart a.s. dus ben er snel bij. Soulex Battle of the Bands vindt plaats in het Zuiderpoortcafé aan de Sportlaan te Budel.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie