Banenmarkt bij zinkfabriek Nyrstar in Budel-Dorplein

Algemeen Cranendonck Uitgelicht Reageer 1 min. leestijd

Budel-Dorplein  – Ben jij handig? En op zoek naar een technische baan? Kom dan een bakkie doen bij zinkfabriek Nyrstar in Budel-Dorplein. Op maandag 3 april of dinsdag 4 april tussen 16.00 uur en 21.00 uur staan de koffie en thee met vlaai voor je klaar.

Banenmarkt

Nyrstar, Tempo-Team en SD Worx organiseren een banenmarkt waarbij jij kennis kunt maken met de enige zinkfabriek in Nederland. Een unieke werkgever, een speeltuin voor techneuten. Een bedrijf volop kansen en doorgroeimogelijkheden én goede arbeidsvoorwaarden.

Nyrstar

Nyrstar Budel maakt deel uit van de wereldwijde multimetaal groep Nyrstar, met een marktleiderspositie in zink en lood. In Budel-Dorplein ligt een van de smelters, in de omgeving ook wel bekend als ‘de Zink’, waar ruim 450 medewerkers er iedere dag opnieuw voor zorgen dat er een uitzonderlijk hoge kwaliteit zink wordt geproduceerd. En dat al ruim 130 jaar lang.

Praktische informatie

  • Data: maandag 3 april en dinsdag 4 april
  • Locatie: Nyrstar, Hoofdstraat 1, 6024 AA Budel-Dorplein
  • Tijd: 16.00 tot 21.00 uur
  • Meld je bij de bewaking; je wordt dan persoonlijk opgehaald door Sanne en/of Lisanne.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie