Bestuurder scooter gewond na botsing in Budel

112 Algemeen Cranendonck Regio 2 reacties 1 min. leestijd

Budel – In Budel heeft donderdag rond 19.15 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de Jan van Schoonvorststraat.

Ter hoogte van de t-splitsing met de Burgemeester van Poppelstraat (bij de gymzaal van het Bravo! College) was een scooter tegen een personenauto gebotst. De bestuurder van de scooter raakte gewond bij het ongeval. De bestuurder van de auto was ongedeerd, maar flink geschrokken.

De scooterrijder werd door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en daarna overgebracht naar het ziekenhuis in Weert. Het ongeval gebeurde omdat het zicht bij beide bestuurders was ontnomen door een geparkeerde auto.

Bekijk een video: https://youtu.be/N8wtcD1VuEY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties