Bloemen uitgedeeld in centrum van Weert

In het centrum van Weert was het vanmiddag een vrolijke boel. Het ‘Zelf Regie Centrum’ heeft namelijk bloemen uitgedeeld aan het winkelend publiek. Dit gebeurde op een creatieve manier, want de bloemen waren zelf gemaakt en voorzien van een leuke boodschap op een kaartje.

De actie van het Zelf Regie Centrum is bedoeld om mensen een glimlach op het gezicht te toveren en om saamhorigheid te creëren. En dat leek goed te lukken, want de reacties van het publiek waren enthousiast. Ook Michèle Ferrière was aanwezig om bloemen uit te delen aan het enthousiaste publiek.

Het Zelf Regie Centrum is een organisatie die mensen ondersteunt bij het nemen van regie over hun eigen leven. Met deze actie willen ze laten zien dat een kleine geste al kan bijdragen aan een positieve sfeer en verbinding tussen mensen. Al met al was het een geslaagde actie in Weert.


Een bijdrage van Carlo van Hout