VC Fortutas Recreanten Heren 2 kampioen

Algemeen Nederweert Sport Reageer 1 min. leestijd


Nederweert – De Recreanten Heren 2 van VC Fortutas zijn op dinsdag 28 maart kampioen geworden in de tweede klasse van de Liefhebberij Volleybal Competitie. De uitwedstrijd in Herten bij VC Hero werd met 0-4 gewonnen.

Geslaagd seizoen

Na de 0-4 overwinning in Herten is het kampioenschap een feit, want met nog één wedstrijd te gaan dit seizoen zijn de heren van Fortutas niet meer in te halen door een van de andere teams. De recreanten kunnen terugkijken op een mooi en geslaagd seizoen. Voorafgaand aan de start van het seizoen bespraken zij al dat ze zouden gaan voor een koppositie en dat is dus gelukt.

Na aanvang van het seizoen sleepten de mannen uit Nederweert de ene na de andere overwinning in de wacht. Even leek het erop dat zij ongeslagen zouden blijven in hun klasse, maar na tien overwinningen moesten de mannen toch hun eerste nederlaag incasseren.

Felicitatie

Gelukkig werd het verlies van deze wedstrijd snel vergeten en zijn ze met nog één wedstrijd te gaan verder wel ongeslagen gebleven. Het bestuur van VC Fortutas feliciteert de Recreanten Heren 2 met het behalen van het kampioenschap.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie