Colinda Vergouwen vertrekt als directeur Munttheater

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Colinda Vergouwen, directeur van het Munttheater, wordt per 1 juni a.s. Directeur Bedrijfsvoering van het Chassé Theater te Breda.

Vergouwen, die sinds april 2021 in Weert werkzaam was, over de nieuwe stap in haar carrière: “Ik had bij mijn start in het Munttheater nooit gedacht na twee jaar al zo’n mooie kans aangeboden te krijgen. Het geeft een bitterzoet gevoel, want ik ga het geweldige team en de vele bezoekers en huurders die ik heb leren kennen natuurlijk missen. Maar ik kijk er tegelijkertijd enorm naar uit om in mijn ‘eigen’ Breda bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de cultuursector.”

Wim Hoogers, voorzitter van de Raad van Toezicht bij het Munttheater: “We begrijpen de beslissing van Colinda en we accepteren het met pijn in ons hart. Colinda is gestart bij ons theater in de slechts denkbare periode namelijk ten tijde van de covid 19 pandemie. Ze heeft het theater op een voortreffelijke manier door deze lastige periode geloodst. Daarna is met voortvarendheid gewerkt aan de zichtbaarheid van het theater, de verbinding met de bezoekers en heeft ze het theater voorbereid op een “andere wereld”, vanuit de overtuiging dat het oude en vertrouwde na de pandemie niet zo snel terugkomt. Met het nieuwe visiedocument is de basis gelegd om het theater klaar te maken voor deze andere toekomst.”

Bij Chassé Theater gaat Vergouwen samen met algemeen directeur Ruud van Meijel het directieteam vormen. Chassé Theater is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants één van de grootste podia van ons land. Het theater bedient een omvangrijk en breed publiek in Zuidwest-Nederland, als ook de inwoners van Breda.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie