Eerste 110 teams hebben zich aangemeld voor OnAir Weert, de café-editie

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Heb jij je al met een team aangemeld voor ‘OnAir Weert – de café-editie’ op 14 april? Op dit moment hebben zich al meer dan 110 teams aangemeld en er is nog plaats. Maar wees er snel bij – de helft van de cafés is al volgeboekt.

Wat houdt de café-editie precies in?

OnAir Weert – de café-editie zal bol staan van de puzzels, raadsels en knotsgekke doe-opdrachten. Denk hierbij aan escape-room achtige raadsels, maar ook creatieve opdrachten. Alle ingrediënten voor een gezellige avond met vrienden of familie! Bekijk hier de uitzending van 2020 – de thuis-editie: https://www.youtube.com/watch?v=f0ZzzQXP3lo.

Om 19:00 op vrijdag 14 april word je met je team verwacht in het café. Stijn Broods en Luuk Hermans presenteren de avond, beginnende met een Kick-off om 19.30. Hierna krijg je toegang tot de denk- en doe-opdrachten en gaan we van start.

Naast de opdrachten meegenomen vormen verschillende spelprogramma’s via de live-uitzending de rode draad. Tijdens deze spelprogramma’s zijn nog meer punten te verdienen. Bekijk voor een tipje van de sluier hiervan alvast de voorlopige radio-gids.

Aanmelden

Kortom, een avond die je niet wilt missen, met voor elk wat wils. Enthousiast geworden? Zoek dan een team van 2-6 spelers bij elkaar en meld je snel aan om nog zeker te zijn van een plekje.

In deze cafés kun je nog een plekje bemachtigen: Jack’s Pub, Café-Zaal de Hook, Stadscafé Du Commerce, Café Aod Bosseve, Café ’t Kraenke, Café-Zaal Jonas, de Maroy Bar en Theatercafé de Huiskamer.

Aanmelden kan t/m 31 maart via: www.onairweert.nl. De teambijdrage is €15,- per team (2-6 personen).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie