Foto Weert zet een stap de toekomst in

De “fotowinkel op de hoek” in de binnenstad van Weert, Foto Weert, sluit zich aan bij Foto-Groep om zich verder te ontwikkelen.

Met meer dan 50 jaar aan ervaring is Foto Weert een begrip in het centrum van Weert. Door zich aan te sluiten bij Foto-Groep kan de winkel haar klanten nòg beter van dienst zijn met onder andere meer kennis, betere beschikbaarheid van artikelen en betere online bereikbaarheid en functionaliteit.

Foto-Groep is al meer dan 50 jaar actief in Nederland en heeft inmiddels negen winkels verspreid over het hele land. Doordat Foto Weert nu onderdeel wordt van deze groep, kan de winkel met vertrouwen naar de toekomst kijken. De winkels van Foto-Groep werken nauw samen en hebben onderling korte lijnen. De visie van Foto-Groep sluit naadloos aan op die van Foto Weert: persoonlijk contact met de klant staat centraal.

Of het nu gaat om een pasfoto, afdrukje, lijstje, camera of iets anders, Foto Groep Weert staat nu en in de toekomst voor haar klanten klaar. De stap naar Foto Groep Weert is een volgende stap in de ontwikkeling van de fotowinkel op de hoek.