Het roer om voor Jeroen en Imke

Algemeen Human interest Weert Reageer 2 min. leestijd
Jeroen van Foto Weert in 'zijn speeltuin'

Een aantal maanden geleden is al bekend gemaakt dat Foto Weert verder gaat als Foto-Groep Weert. Nu deze verandering bijna afgerond is, zal Jeroen afscheid gaan nemen als eigenaar van Foto Weert.

Na bijna 12,5 jaar met hart en ziel ‘de fotozaak op de hoek’ te hebben uitgebaat neemt Jeroen Senders eind juni afscheid van zijn winkel en zijn klanten. Jeroen gaat, samen met zijn partner Imke, zijn droom achterna en verhuist naar ‘zijn speeltuin’ Tirol, Oostenrijk.

Door de overgang naar Foto-Groep Weert behoudt Weert een ‘klassieke’ winkel waar de klant centraal staat en komen daar moderne facetten bij zoals een volledige webwinkel. Het vertrouwde team wordt aangevuld met nieuwe collega’s. Voor Jeroen was deze overgang erg belangrijk omdat hij graag ziet dat zijn werk niet verloren gaat voor zowel zijn personeel als ook zijn klanten.

Naast fotografie vindt Jeroen zijn in- en ontspanning in tal van (berg-)sporten die hij in Oostenrijk allemaal kan bedrijven. “Achter de wolken schijnt een berg!” is zijn motto. “Ik kan in Tirol het hele jaar buitenspelen”, zegt hij met een grote lach. “Imke en ik kijken uit naar mooie wandelingen, met onze hondjes, in de natuur.”

Jeroen zal nog tot eind juni in de winkel zijn, maar wil via deze weg nu alvast zijn klanten heel hartelijk bedanken voor het jarenlange vertrouwen en wenst hen nog veel fotoplezier! 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie