Those Were The Days gemist? Niet getreurd!

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Eerder deze maand vond de 4e editie van Those Were The Days plaats in de Bosuil. Dit super gezellige stapavondconcept, dat al weken van tevoren was uitverkocht, bracht het publiek helemaal terug naar de jaren 80, 90 en 00.

Dj’s Joep Roelofsen en Phil Aspers verzorgden niet alleen de muziek, maar ook de beelden van videoclips, films en reclames uit die tijd werden op 5 grote schermen door de hele zaal vertoond. Dit zorgde voor een ultieme trip down memory lane.

Het unieke concept van Those Were The Days wist het publiek te raken. Heb je het gemist? Niet getreurd. Er is namelijk goed nieuws, want Joep en Phil komen terug! Op zaterdag 16 maart 2024 krijgt het publiek opnieuw de kans om deze ervaring mee te maken.

Tickets voor de volgende editie van Those Were The Days zijn nu al verkrijgbaar via de website van De Bosuil. Zorg dat je er op tijd bij bent om deze unieke avond niet te missen: https://www.debosuil.nl/programma/those-were-the-days/.

Benieuwd hoe zo’n avond eruit ziet? Check de video: https://youtu.be/1JJFNmP_rEw.

Volg Those Were The Days op Facebook en Instagram:

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie