Gratis workshop ‘Besturen in beweging’

Algemeen Nederweert Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos (adriaticphoto)

Nederweert – Tijden veranderen en dus ook het verenigingsleven. Dat vraagt om nieuwe manieren van besturen. Welke nieuwe vormen van besturen en organiseren zijn er? Hoe bepaal je als bestuur de koers? Hoe kun je veranderingen in gang zetten? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de workshop ‘Besturen in beweging’, die Punt Welzijn op 15 mei 2023 organiseert in samenwerking met de SESAM-academie. 

Bestuurders van verenigingen en stichtingen

De workshop wordt verzorgd door Annet Schreurs, adviseur SESAM-academie, en is  gericht op bestuurders van verenigingen en stichtingen in het Weerterland. 
De SESAM-academie is expert op het gebied van bestuurlijke- en organisatorische vraagstukken bij vrijwilligersorganisaties.

De gratis workshop ‘Besturen in beweging’ vindt plaats op maandag 15 mei 2023 van 19.30 tot 21.30 (inloop vanaf 19.15 uur) in Gemeenschapshuis De Pinnenhof aan de Kapelaniestraat 4 in Nederweert. Per bestuur kunnen twee personen meedoen aan deze workshop en in totaal kunnen er maximaal 9 besturen deelnemen. Zijn er meer aanmeldingen, dan bekijkt de organisatie de mogelijkheid voor een extra bijeenkomst.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Punt Welzijn; onder het kopje activiteiten staat deze workshop vermeld. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. de naam van de workshop, de namen van de deelnemers, de stichting/vereniging en het telefoonnummer.

Heb je al vragen voor de workshop, laat dat dan vooraf weten via het aanmeldformulier of de mail. Deze vragen kunnen dan meegenomen worden tijdens de workshop.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie