Honderden mensen op de been in Weert voor Geert Wilders

PVV-leider Geert Wilders kwam zaterdag naar Weert om campagne te voeren. Dit in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart a.s.

Tijdens het bliksembezoek van Wilders aan Weert waren honderden mensen op de been om een glimp van hem op te vangen of om hem te beveiligen. Het was duwen en trekken op de Nieuwe Markt om bij Wilders in de buurt te kunnen komen. De PVV-leider nam vervolgens de tijd om met iedereen op de foto te gaan en een kort gesprek te voeren. Ondertussen deelde zijn campagneteam flyers uit aan het publiek.

Geert Wilders wordt goed beveiligd vanwege bedreigingen. Naast zijn eigen beveiligers waren ook tal van politieagenten aanwezig om alles in goede banen te kunnen leiden. Na een bezoek van een half uur stapte Wilders weer in de auto om Weert te verlaten.

Bekijk een video: https://youtu.be/tp6LQlks6H8


Een bijdrage van o.a. Carlo van Hout en Theo Van de Winkel