Inschrijving 51e Ledüb Volleybal Festival in Budel geopend

Budel – Op 2, 3 en 4 juni ben je welkom op het sportpark in Budel, want dan zal het Ledûb Volleybal Festival wederom losbarsten. Duizenden volleyballers uit binnen- en buitenland worden verwacht op het gras- en beachtoernooi. 

Van recreatie tot dvisie niveau

Iedereen is welkom op het toernooi, want er zijn maar liefst 12 verschillende klassen waarvoor je je team in kunt schrijven. Voor zowel de dames als heren is er een lage, midden- en hoge klasse. De echte toppers kunnen terecht in de (eendaagse) 3×3 nationale competitie. Ook is er een speciale categorie voor de carnavalsclubs uit de regio. Kortom: iedereen kan meedoen, of je nu wel of geen ervaring hebt in het (allerleukste) spelletje. 

Dag en nacht feest

Natuurlijk valt er tijdens en na het volleyballen genoeg te beleven. Dit jaar staan er 21 fantastische dj’s, acts en bands op de planning, die verdeeld over twee podia gaan zorgen voor een hoop gezelligheid. Om 12 uur ’s middags zal de eerste dj aftrappen en ze gaan uiteraard door tot in de late uurtjes. 

Topdivisie beach

In de beachbak vind je de heren- en dames topdivisie beach. Zij strijden mee in de nationale beach competitie van de Nevobo. Verwacht spannende wedstrijden op het hoogste niveau.

Camping met alle faciliteiten

Op slechts enkele meters afstand van het volleybal- en feestgebeuren, vind je de Ledûbcamping. Hier kun je zelf je tent opbouwen óf je kunt er een huren. Er worden namelijk 8-, 10- en 20-persoonstenten verhuurd die volledig op- en afgebouwd worden. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog bedden bijboeken.  

Inschrijving is geopend

Op www.ledubvolleybalfestival.nl kun je je team inschrijven. Kosten hiervoor zijn € 95,- per team, behalve voor de 3×3 competitie. Dat kost € 50,- per team. Voor de camping wordt € 10,- per persoon gerekend. De feestavonden zijn volledig gratis.