Win burgertegoed van burgerme Weert

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winatie – Een half jaar geleden opende burgerme Weert haar deuren aan de Oelemarkt. Dat willen ze natuurlijk vieren met iedereen. Je krijgt sowieso een kortingscode en je kan ook nog eens meedoen met de onderstaande winactie. Maak kans op een burgertegoed van 25 euro.

Kortingscodes

burgerme Weert heeft twee leuke acties speciaal voor jou! Je krijgt van 18 t/m 24 maart 2023 maar liefst 20% korting op jouw gehele bestelling met de actiecode 2070 en op vrijdag 24 maart 2023 krijg je, bij een bestelling van minimaal 9,95, jouw 2e burger gratis met de actiecode 6951.

Lekker en snel? In Weert weetje het wel! Bestel de lekkerste burgers van Weert op burgerme.nl of kom langs in het restaurant aan de Oelemarkt.

Prijsvraag

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een burgertegoed van 25 euro. WdG mag in samenwerking met burgerme vier keer een burgertegoed verloten onder de juiste inzenders van de onderstaande prijsvraag.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht


Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 24 maart 23.59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met burgerme. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van nader toegestuurde gegevens. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie