Insluipingen in woningen Nederweert en Weert

De politie heeft de afgelopen dagen meerdere meldingen ontvangen van verdachte situaties in verschillende wijken rondom Weert en Nederweert. Bewoners hebben melding gemaakt van aanbellen bij woningen en insluipingen. Bij sommige woningen zijn er sieraden ontvreemd.

Er is een verdachte in beeld. De politie meldt dat het zou gaan om een man met een klein postuur van ongeveer 1.70m/1.75m, tussen de 40-45 jaar oud, met een getinte huidskleur en donker haar in een knotje of staartje. Daarnaast draagt de man een bril.

De politie vraagt bewoners om extra alert te zijn en verdachte situaties te melden bij de politie. Indien er in jouw omgeving gebruik wordt gemaakt van een buurt-WhatsApp groep, wordt gevraagd om dit fenomeen te delen in die groep. Betrap je iemand bij een insluiping, bel dan 112.