Marcel Bergmans nieuwe vorst van V.V. De Beesterbolle

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

Na het overlijden van vorst Lei Princen gingen ze bij V.V. De Beesterbolle uit respect het jubileumseizoen 2023 zonder vorst verder.

Wel werden de fundamenten gelegd voor kandidaten om deze eervolle functie in te vullen. Toen Marcel Bergmans benaderd werd was hij meteen zeer enthousiast. Na een goed gesprek met het bestuur was de kogel door de kerk. Marcel ging in 2020 V.V. De Beesterbolle voor als Kestieëlhieër en is daarna lid gebleven.

Marcel is 55 jaar jong en woont met zijn vrouw Joan en dochters Shannon en Sinead op de Graanmolen. “Ik ben er trots op en zeer vereerd dat ik door V.V. De Beesterbolle gevraagd ben om de nieuwe vorst te worden. We gaan er samen een fantastische tijd van maken” aldus Marcel.

De officiële installatie vindt plaats op 11-11 2023 tijdens de Duitse Avond van V.V. De Beesterbolle, de traditionele opening van het seizoen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie