Mildershoof valt tweemaal in de prijzen bij landelijke kaaskeuring

Algemeen Nederweert Uitgelicht Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Nederweert-Eind – De afgelopen week hebben professionele keurmeesters de beste kazen en zuivel gemaakt op de boerderij gekeurd. Boeren en boerinnen uit het hele land die zelf hun melk verwerken tot kaas of zuivel streden om de Den Besten Cum Laude Awards. Op donderdag 16 maart vond de prijsuitreiking plaats en Mildershoof uit Nederweert-Eind had daarbij tweemaal beet.

Twee medailles

Met drie kazen namen de kaasmakers uit Nederweert-Eind deel aan de kaaskeuring en maar liefst twee van deze kazen vielen in de prijzen. Mildershoof Belegen kaas behaalde een bronzen medaille en Mildershoof Koffiekaas met Blanche Dael Mestreechter Mocca koffie verdiende zelfs een gouden medaille. Dat melden de eigenaren van de kaasboerderij vol trots via Facebook.

Kaas proeven

Om de winnende kazen zelf te proeven ben je van harte welkom bij Mildershoof aan de Banendijk 4 in Nederweert-Eind. Uiteraard vind je daar ook talloze andere kazen en zuivelproducten. En bij mooi weer strijk je lekker neer op het terras voor, hoe kan het ook anders: een kaasplankje!

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie