Open dagen Uitvaartcentrum Schoutlaan

Drie jaar geleden opende Geuns Uitvaartbegeleiding de deuren van Uitvaartcentrum Schoutlaan in Weert. Door de toen ingestelde maatregelen rondom het coronavirus heeft er echter geen officiële opening van het nieuwe uitvaartcentrum kunnen plaatsvinden. Daarom zijn er nu open dagen op zaterdag 15 en zondag 16 april tussen 11.00 uur en 15.00 uur.

Kijkje vóór en achter de schermen

Wil je eens een kijkje nemen vóór en achter de schermen van het centrum, dan ben je van harte welkom. Maak kennis met het team en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden rondom een uitvaart.

Zo zijn in de huidige tijd kostenstijgingen aan de orde van de dag, maar denkt Geuns Uitvaartbegeleiding graag met je mee om de uitvaart betaalbaar te houden. Afscheid nemen van dierbare mensen hoort immers bij het leven, maar brengt al genoeg veranderingen en emoties met zich mee. Op dat moment zoek je naar houvast, persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding om het afscheid vorm te geven. Al je vragen hierover kun je stellen tijdens de open dagen bij Uitvaartcentrum Schoutlaan.