Gemengd Koor Vivace luidt samen met Venrays Mannenkoor de lente in

Tijdens een druk bezocht lenteconcert in de Paterskerk werd zondag de lente ingeluid door het Weerter Gemengd Koor Vivace. Dit deed men samen met het Venrays Mannenkoor onder leiding van Ron Hanssen.

Na een lange periode van stilte en een wat teruglopend ledental, beide als gevolg van corona, is het koor Vivace terug op volle sterkte met een nog steeds groeiend aantal leden. Reden om zondag vol enthousiasme te zingen in de Paterskerk.

Sinds oktober 2022 staat het koor onder de enthousiaste leiding van Ron Hanssen, die zijn sporen heeft verdiend in de Limburgse korenwereld. Hij staat er garant voor dat er goed maar vooral ook met plezier gezongen wordt.

De Nederlandse kampioenen van het Venrays Mannenkoor, eveneens onder leiding van Ron Hanssen, hadden enthousiast aangeboden om het feest compleet te maken. Dat resulteerde gisteren in een prachtig lenteconcert dat een lust was voor de oren van de bezoekers.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel