Natuur-Café Verkiezingen bij Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man

Op zondagochtend 12 maart van 11.00 tot 12.00 uur organiseert Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert de bijeenkomst Natuur-Café Verkiezingen.

Verkiezingen Provinciale Staten en waterschappen

Drie dagen later, op woensdag 15 maart, vinden de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen plaats. Om te bepalen op welke partij jij je stem wilt uitbrengen is het belangrijk om te weten hoe de verschillende politieke partijen denken over bepaalde thema’s. Er valt deze keer veel te kiezen en elke stem is van belang voor de toekomstige ontwikkeling van het landelijk gebied rondom Weert.

Interactieve ochtend

Het doel van deze bijeenkomst is dan ook de kiezer te informeren over de thema’s natuur, water, landbouw en landschap waarin de provincie en het waterschap een belangrijke rol vervullen. De aanwezige kandidaten komen uit de regio Weert. Zij zullen hun standpunten toelichten in de vorm van een vraaggesprek, aangestuurd door een deskundige gespreksleider, waarbij het publiek actief betrokken wordt. Het wordt zo een interactieve en interessante ochtend voor iedereen die mag stemmen.

Praktische informatie

De toegang is gratis. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Meld je daarom uiterlijk 10 maart aan via [email protected]. Via dit email-adres kun je eventueel ook je vraag alvast stellen.