Nederweert organiseert Cultuurweek

Algemeen Nederweert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos (HighwayStarz)

Nederweert – Platform Cultuur Nederweert wil cultuur een podium geven en de zichtbaarheid van de culturele verenigingen, organisaties en instellingen in Nederweert vergroten. Dit vanuit de overtuiging dat cultuur positief bijdraagt aan ieders welzijn en gezondheid. Daarom organiseert het platform van donderdag 1 t/m vrijdag 9 juni een cultuurweek, uitgevoerd door RICK. Cultuuraanbieders worden van harte uitgenodigd een creatieve bijdrage te leveren en hierdoor samen met andere aanbieders invulling te geven aan het programma. Aanmelden kan tot en met zondag 26 maart. 

Activiteit

Grijp deze kans als cultuuraanbieder om het Nederweerter publiek enthousiast te maken voor dans, toneel, muziek of andere kunstzinnige expressie, én voor jullie vereniging. Bedenk met wat voor activiteit/uitvoering je een plek wilt innemen in het programma. Dat kan bijvoorbeeld door een repetitie of les aan te bieden, het clubgebouw open te stellen voor bezoekers, maar ook een andere activiteit zoals een uitvoering, expositie, voorstelling of concert te organiseren – al dan niet speciaal voor de cultuurweek. 

Aanmelden

Geef de activiteiten uiterlijk zondag 26 maart door aan het platform. Stuur hiervoor een mail naar Cyrina van der Bolt, cultuurcoach van Nederweert en namens het platform aanspreekpunt voor de cultuurweek: [email protected]. Vermeld in het bericht: 

  • naam en adres van de organisatie
  • naam, telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon 
  • naam, datum en tijdstip van de activiteit(en)

Na aanmelding volgt meer informatie. RICK zorgt er vervolgens voor dat de activiteiten onder de aandacht komen van Nederweerter inwoners.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie