Cultuurweek in Nederweert

Algemeen Nederweert Reageer 2 min. leestijd

Nederweert – Wil jij weten wat er in Nederweert te doen is op cultureel gebied? Ben je op zoek naar een inspirerende nieuwe hobby? Benieuwd hoe het er aan toe gaat bij een repetitie van een van de grote muziekverenigingen of een schietavond bij een schutterij? Of heb je meer zin in een creatieve kindermiddag of spetterend familiefestival? Ontdek het Nederweerter cultuuraanbod tijdens de Cultuurweek van donderdag 1 t/m vrijdag 9 juni. In alle dorpskernen is er wel iets te beleven voor jong en oud. 

Gevarieerd programma voor jong tot oud 

Platform Cultuur Nederweert organiseert samen met scholen en lokale cultuuraanbieders een programma vol activiteiten. Er is van alles te doen en te beleven op het gebied van muziek, taal, erfgoed, toneel en meer. Van voorleespret met peuters tot een Classic day met oldtimers en van schieten met een lucht- of windbuks tot een fotografiewandeling door Nederweert. De Krottepoffers stellen net als Bel Canto, de Coconblazers, harmonieën, slagwerkgroepen en fanfare hun repetitie open. En zo is er nog veel meer. 

Programma

Fanfare Concordia trapt in samenwerking met leerlingen van de groepen 1 t/m 4 van basisschool De Zonnehof in Leveroy de Cultuurweek af. Samen verzorgen zij donderdagmiddag 1 juni een (besloten) schoolconcert In het Circus en een instrumentencarrousel. Alle onderdelen van het circus komen muzikaal voorbij: clowns, acrobaten, wilde dieren en niet te vergeten de menselijke kanonskogel.

Een tof familiefestival met muziekoptredens van scholen, RICK’s Rockplein en Nederweerter bands, een danspresentatie van het Special Danceteam en workshops vormt vrijdag 9 juni van 15.30 tot 21.00 uur in Kanaalpark de Heerlijckheid in Budschop de grandioze afsluiting van deze feestelijke Cultuurweek.

Ga voor meer informatie naar www.platformcultuurnederweert.nl of volg de Cultuurweek op www.facebook.com/platformcultuurnederweert, want daar komen alle activiteiten voorbij.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie