Open dag Vrije School in Weert

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

Steeds meer ouders hebben oog voor de Vrije School in Weert. Deze school is vorig jaar gestart in Weert en dit type onderwijs zich richt op de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Het leren met hoofd, hart en handen staat centraal. Naast de standaardvakken krijgen kinderen ook veel kunstzinnige vakken en is er altijd een verbinding met de natuur.

De kleuters op de Vrije School krijgen alle ruimte om kind te zijn en spelend te leren. Er wordt de hele dag door gezongen en er zijn veel handgebarenspelletjes en kringspelletjes. Het klaslokaal straalt warmte en intimiteit uit door het gebruik van natuurlijke materialen.

Open dag

Vrije School Weert nodigt geïnteresseerde ouders en kinderen uit om op de open dag een kijkje te komen nemen. Deze is op zaterdag 1 april van 11.00 tot 13.00 uur.

Op deze dag is er de mogelijkheid om te spreken met de juf en ouders die hun eigen ervaringen kunnen delen. De school is te vinden op Kazernelaan 101, gebouw 24 in Weert. De ingang is via de Kazernelaan en de tweede poort, niet de hoofdingang.

Vrije School Weert heet iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie