Oranjemarkt op Budschop

Foto via Depositphotos (nilaya)

Budschop – Buurtvereniging Sint Rochus organiseert op donderdag 27 april van 11.00 tot 16.00 uur weer de jaarlijkse Oranjemarkt.

Tweede leven

Heb jij in het afgelopen jaar ook allemaal spulletjes verzameld voor de verkoop? Ben je al gestart met de voorjaarsschoonmaak? En heb je heel veel overbodige spulletjes gevonden? Gun ze een tweede leven en kom ze verkopen op onze gezellige Oranjemarkt!

Belevenis

De markt wordt georganiseerd in Kanaalpark De Heerlijkheid Budschop. De Oranjemarkt is gratis toegankelijk en er is van alles te beleven. Voor zowel de deelnemers als voor de bezoekers is er een Horecaplein ingericht voor een hapje en een drankje. Voor kinderen is er een springkussen waar ze zich goed op kunnen amuseren.

Aanmelden

Wil je je tweedehands spulletjes verkopen op de Oranjemarkt? Deelname is gratis, dus twijfel niet en stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar [email protected].