Paaswake 2023 in de Paterskerk

De natuur kondigt een nieuw seizoen aan: de opwinding van de lente is voelbaar. Velen beginnen, na een donkere en natte winter, enthousiast en gemotiveerd aan de lente. In deze tijd wordt Pasen gevierd: het feest van donker naar licht!

Paaswake

De historische Paterskerk van Weert is ook dit jaar het decor voor de Paaswake. De viering vindt plaats op zaterdag 8 april om 19.00 uur.

De viering staat onder leiding van Broeder Gerard Heesterbeek ofm. Hij zal ook de toespraak verzorgen. Het thema: in vuur en vlam.

Gemengd Koor Creatura

Gemengd Koor Creatura zingt onder meer In Monte Oliveti van Naujalis, Song of Peace van Sibelius, King All Glorious van Vail/Wesley en Ich bete an die Macht der Liebe van Bortnianski. Creatura staat onder leiding van dirigent Ton van de Weem. De begeleiding aan de piano is in handen van Tessa Klaver.

Je bent van harte uitgenodigd om samen met Gerard Heesterbeek ofm en Gemengd Koor Creatura Pasen 2023 te vieren.